Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از قزوین، حامد فتوحی در جلسه بررسی وضعیت معادن شهرستان آبیک اظهار کرد: از بدو ورود به شهرستان آبیک یکی از معضلات اساسی این شهرستان که توسط مردم، دستگاه‌های امنیتی و شورای تامین مطرح شده، معادن است که با حیات مردم ارتباط دارد که در حد توان این موضوع پیگیری و هر دستگاهی هم کوتاهی کند، برخورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از  مسئولان اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان آبیک درخواست می‌شود بر اساس آخرین آمارهای استاندارد، وضعیت 12 معدن فعال و 3 معدن تعطیل موقت را به فرمانداری ارائه دهند.

سرپرست فرمانداری شهرستان آبیک ادامه داد: بر اساس آمار واقعی موجود، درصد شهرستان آبیک از سوی معادن باید اختصاص یابد.

فتوحی اضافه کرد: طبق اذعان مسئولان صنعت، معدن و تجارت، طبق چارچوب‌های قانونی با معادن برخورد و عمل می‌شود که باید گفت برخی مسایل رها شده است؛ چرا توسط برخی معادن در جای دیگر مواد معدنی دپو می‌شود و از آن جا باسکول می‌گیرند و در خود معادن خبری از استقرار باسکول نیست و اطلاعی از میزان برداشت ماده معدنی نداریم.

وی خاطرنشان کرد: این سوال مطرح است واحد معدنی که نسبت به احداث باسکول اقدام نکرده چگونه مجوز صادر شده است.

این مسئول اذعان کرد: بنابر گزارشات تخصصی واصله، نقشه‌برداری از تمام معادن توسط نظام مهندسی معدن و دستگاه‌های متولی صورت نمی‌گیرد و نباید به سه معدن تعطیل موقت و 11 معدن غیرفعال مجوز فعالیت داده شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان آبیک افزود: زمانی که نتوانسته‌ایم 15 واحد معدنی را سر و سامان ببخشیم اضافه کردن 11 معدن دیگر قطع به یقین به مردم آسیب خواهد زد و به دلیل اینکه حق الناس است و حقی از مردم تضییع می‌شود مدیون خواهیم بود.

فتوحی بیان کرد: پنحشنبه 28 بهمن ماه جلسه ویژه در خصوص معدن روستای کزلک برگزار شد که اقدامات اجرایی در خصوص معدن موجود در این روستا انجام خواهد شد.

وی افزود: تهیه گزارش ماهانه از نظارت بر معادن باید به گونه‌ای انجام شود که میزان برداشت و وضعیت زیست محیطی آنان مشخص باشد.

اشتغالزایی 161 نفر با فعالیت 12 معدن

محمدمهدی رحیمی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان آبیک در این جلسه گفت: از 12 معدن فعال در شهرستان آبیک برای 161 نفر اشعتالزایی شده که نسبت به حمایت‌های صورت گرفته از معادن، ایجاد اشتغال بسیار پایین است.

وی با اشاره به بگارگیری اتباع بیگانه غیرمجاز در معادن و رصد و برخورد مستمر با این موضوع افزود: از جمله معضلات فعالیت معادن می‌توان به عدم انتفاع اهالی از معادن، آلودگی، وجود مشکل ایمنی و بهداشت در بیشتر معادن اشاره کرد که اهالی روستاها خواستار فعال شدن تعاونی‌ها در حوزه معادن هستند تا خودشان منتفع شوند.

این مسئول اوضاع معادن شهرستان آبیک در خصوص توجه به کارگران را نامطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: پرداختی به کارگران معادن مناسب نیست و در ایاب و ذهاب و غذا مشکل دارند و توجه لازم به این قشر نمی‌شود.

سیاهه آلودگی هوای آبیک در مرحله پایانی

امید رحمانی رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان آییک هم در این جلسه با اشاره به تهیه سیاهه آلودگی هوای این شهرستان و قرار گرفتن در مرحله پایانی گفت: به همین منظور راهکارهای لازم از  سوی واحدهای مختلف پیشنهاد شده که باید صورت گیرد.

وی افزود: فعالیت برخی معادن بدون نظرخواهی از محیط زیست دوباره تمدید شده است.

انتهای پیام

منبع: فارس

کلیدواژه: استان قزوین آبیک شهرستان آبیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود

مسعود ایرانی گفت: مزایده عمومی ۳۶۶ محدوده و واحد معدنی استان در مرحله بازگشایی پاکت و سپری کردن روند قانونی واگذاری به متقاضیان واجد شرایط در راستای برنامه‌های امسال اداره‌کل صمت مبنی بر تعیین تکلیف معدن‌های راکد است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به فعال‌سازی ۱۳ معدن راکد استان اردبیل در سال گذشته بیان کرد: تعیین تکلیف ۲۷ معدن غیرفعال در کنار احیای ۱۰ واحد معدنی و معرفی ۲ بسته سرمایه‌گذاری جزو اولویت‌های اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در سال ۱۴۰۳ است.

او با تاکید بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های معدنی در راستای توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی افزود: محدوده‌های مزایده‌ای فاقد متقاضی نیز بر اساس ماده ۸۳ قانون معادن واگذار و برای فعال‌سازی دوباره آنها اقدام لازم انجام خواهد شد.

مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس نیز در این نشست به وضعیت کلی واحدهای معدنی استان اردبیل اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار اداره‌کل صمت اردبیل، تعداد معدن‌های این استان ۱۸۷ مورد است که ۱۰۰ واحد معدنی فعال، ۶۴ معدن غیرفعال و تعداد ۲۳ معدن نیز در مرحله تجهیز هستند.

عباس جرجانی با بیان اینکه بیشتر معدن‌های استان اردبیل مربوط به مصالح ساختمانی است، افزود: چهار معدن آهن، یک معدن مس و ۱۰ معدن سنگ‌های تزیینی از مهم‌ترین واحدهای معدنی این استان هستند.

او گفت: ۱۵ درصد از حقوق دولتی که از معدن‌ها دریافت می‌شود باید بر اساس قانون بودجه به روستا یا آبادی که ماده معدنی از آنجا استخراج می‌گردد، اختصاص یابد و در بهبود وضعیت اجتماعی، فرهنگی و تکمیل زیرساخت‌های منطقه موثر باشد.

مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس همچنین افزود: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی که در اجرای پروژه نهضت ملی مسکن اردبیل نقش دارند، در راستای حمایت از واحدهای معدنی، پیمانکاران و مجریان را ملزم کنند که برای خرید مصالح تولیدکنندگان و معدن‌های منطقه را در اولویت قرار دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پایش معادن شهرستان تفت
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی