Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@16:47:50 GMT

موزه‌های تبریز ۱۴ تا ۲۳ آبان تعطیل است

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۴۲۴۸۴

موزه‌های تبریز ۱۴ تا ۲۳ آبان تعطیل است

بهروز مهدوی روز دوشنبه در جلسه هماهنگی تیم نظارت بر محدودیت های جدید کرونایی شهرستان تبریز با اشاره به اعمال محدودیت ها در راستای مقابله با شیوع کرونا، اظهار کرد: از ساعت ۱۲ امروز دوشنبه ۱۲ آبان ماه محدودیت های جدید در شهرستان تبریز آغاز شده است و تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۶ آبان اعمال می شود.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس این محدودیت ها ورود خودورهای غیر بومی و خروج خودروهای بومی از شهرستان ممنوع است و با افراد متخلف با اعمال جریمه و توقیف خودرو برخورد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بخش دیگری از محدودیت های کرونایی شهرستان تبریز از روز چهارشنبه ۱۴ آبان ماه اعمال می شود که با تعطیلی موزه ها و باغ موزه ها همراه است، افزود: پیرو اعمال محدودیت های جدید برای گروه های شغلی سه و چهار از روز چهارشنبه ۱۴ تا ۲۳ آبان ماه سال جاری تمامی موزه ها و باغ موزه های شهرستان تبریز تعطیل هستند.

فرماندار شهرستان تبریز همچنین از اعمال محدودیت های فعالیت برای واحدهای پذیرایی و گردشگری خبر داد و گفت: از روز چهارشنبه ۱۴ آبان واحدهای پذیرایی و گردشگری شهرستان تبریز نیز باید با ۵۰ درصد ظرفیت فضا به فعالیت خود ادامه دهند که در صورت عدم رعایت ضوابط پس از اخطار کتبی اولیه تا پایان بیماری کرونا به صورت خدمات بیرون بر فعالیت خواهند داشت، همچنین در صورت تداوم تخلف واحد مورد نظر پلمب خواهد شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان تبریز نیز با تاکید به اینکه تیم های نظارتی مقابله با کرونا این اداره به صورت مستمر در حال بررسی روند فعالیت واحدهای اقامتی و گردشگری هستند، گفت: از نخستین روزهای سال جاری تیم های نظارتی اداره کل میراث فرهنگی استان ب صورت مستمر از واحدهای اقامتی و تاسیسات گردشگری بازدید می کنند که در این راستا فعالان حوزه گردشگری شهرستان نیز با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی به فعالیت خود ادامه می دهند.

سید رامین اسبقی اظهار کرد: براساس اعمال محدودیت های جدید در روند فعالیت واحدهای پذیرایی و گردشگری، تیم های نظارتی این اداره کل نیز به نظارت های مستمر خود طی روزهای مذکور ادامه داده و با متخلفان به صورت جدی برخورد می کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا آذربایجان شرقی میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا آذربایجان شرقی میراث فرهنگی ویروس کرونا آذربایجان شرقی میراث فرهنگی اخبار کنکور اعمال محدودیت ها محدودیت های جدید شهرستان تبریز موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه قجری در کاخ مخصوص

دریافت 24 MB

وقتی ناصرالدین شاه به اروپا سفر می کند و موزه های زیبای آنجا را میبیند تصمیم می گیرد در کاخ محبوبش گلستان هم موزه هایی را برای نگه داری هدایای سلطنتی بسازد. عمارت اصلی کاخ گلستان ۵ تالار بسیار حیرت انگیز دارد که از همان ابتدا برای موزه ساخته شده بودند.

ورود به این کاخ برایتان هیجان انگیز است و در همان ابتدا پلکانی وسیع با آیینه کاری های خیره کننده در مقابلتان قرار دارد که ناخودآگاه دوست دارید بایستید و عکس بگیرید البته باید محافظی کیسه ای روی کفش هایتان بپوشید و بعد وارد شوید.

بعد از پلکان وارد تالاری وسیع می شوید که به نام سلام یا تاجگذاری هم شناخته می شود. در انتهای سالن تختی را میبینید که ماکتی ساخته شده از تخت اصلی به نام تخت طاووس است که نادرشاه از هندوستان به عنوان غنیمت جنگی با خود به ایران آورده بود و پس از قتلش توسط غارتگران تخریب و جواهرات آن به یغما برده شد. فتحعلی شاه قاجار که سودای بر تخت نشستن شاهان در گذشته را داشت دستور می‌دهد تختی مرصع برایش بسازند که در ابتدا به خاطر آیینه ای به شکل خورشید در بالای آن «تخت خورشید» نام داشت و پس از ازدواجش با طاووس خانم تاج الدوله که ۱۵ ساله بود نامش را تخت طاووس گذاشتند. تخت طاووس تا سال ۱۳۶۰ در کاخ گلستان نگهداری میشد و سپس به موزه جواهرات بانک ملی ایران منتقل شد.

تهیه و گزارش: مهلا داریان

کد خبر 847606 برچسب‌ها وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سفر - گردشگری تور- گردشگری

دیگر خبرها

  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • پایش معادن شهرستان تفت
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد
  • موزه قجری در کاخ مخصوص
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز